close
Offertförfrågan Återförsäljare Guider & Artiklar Aktuellt Kommuner
boka rådgivning
email Kontakt

phone 08-83 64 22

close

Jag vill veta mer, kontakta mig!

Mångårigt samarbetsavtal tecknat i avloppsbranschen!

Svensk Avloppsrening och Eloy har ingått ett mångårigt samarbetsavtal. Se informationsfilm samt pressrelease nedan.

 

 

PRESSRELEASE                   

STOCKHOLM 2021-02-19

 

Mångårigt samarbetsavtal tecknat i avloppsbranschen!

Svensk Avloppsrening strävar alltid efter att vara det självklara valet vid köp av ny avloppslösning, byggt på kvalitet, passion och service. Under ett flertal år har Svensk Avloppsrening sålt och marknadsfört Eloy Waters produkter i Sverige med gott resultat och är i en starkt växande fas. Som ett led i den fortsatta utvecklingen har nu båda parter valt att ta nästa steg i samarbetet genom att teckna ett 10-årigt samarbetsavtal. Ett resultat av det är att arbeta tillsammans under ett namn;

Eloy – Svensk Avloppsrening.

 

– Alla varaktiga affärer är byggda på vänskap. Jag är stolt över integrationen av Svensk Avloppsrening i Eloys familj som officiell och exklusiv återförsäljare. Att stärka banden mellan våra två bolag är ett viktigt steg mot stora framgångar på den svenska marknaden. Eloy och Eloy – Svensk Avloppsrening delar en stark passion för att värna om miljön och de globala vattenresurserna genom att erbjuda hållbara lösningar, säger Olivier Eloy, VD Eloy Water.

 

– Ett närmare samarbete med Eloy ger oss ytterligare möjligheter att förbättra våra tjänster och det arbete vi gör. Lägg där till att en av Europas största aktörer väljer att förstärka sin närvaro i Sverige, vilket skapar trygghet och kraft inför framtiden för alla, från den enskilde husägaren till fastighetsägare med större behov. Eloy innehar redan idag en stor produktportfölj men nya innovativa lösningar är på gång, allt för att främja miljön och framtida mål, säger Lars Rundh, VD Svensk Avloppsrening.

 

EN SUND INVESTERING I MILJÖVÄNLIGT AVLOPPSSYSTEM

Svensk Avloppsrening är ett miljöteknikföretag som säljer och marknadsför produkter som används vid rening av olika typer av avloppsvatten. En stor del är reningssystem som vänder sig till de en miljon avlopp som inte är anslutna till det kommunala avloppsnätet. Växer gör även behovet av system för att lagra och återvinna regnvatten att användas i anslutna fastigheter, allt från den enskilde fastigheten till bostadsrättsföreningar, köpcentrum mfl. Även lösningar för fett- och oljeavskiljning finns som en stark del i produktutbudet.

 

Eloy är ett globalt företag som i över 50 år specialiserat sig på behandling och återvinning av avloppsvatten. Alla produkter har utvecklats och tillverkats för att dra nytta av exklusiva industriprocesser som ligger i teknikens framkant. I enlighet med sin tradition av hög kvalitet garanterar Eloy lokal kunskap och närvaro tack vare sin svenska partner, Svensk Avloppsrening. De hjälper dig med goda råd och effektiva lösningar under ditt projekt.

 

För mer information kontakta: Lars Rundh, VD, Eloy – Svensk Avloppsrening lars.rundh@svarab.se , +46 73 515 82 86

 

Jag vill veta mer, kontakta mig!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!