close
Offertförfrågan Återförsäljare Guider & Artiklar Aktuellt Kommuner
boka rådgivning
email Kontakt

phone 08-83 64 22

close

Jag vill veta mer, kontakta mig!


  Härmed godkänner jag att min personliga information lagras enligt vår Integritetspolicy för att handlägga mitt ärende.

  Nytt enskilt avlopp i Sandviken?

  Välkommen till våra avloppsdagar i Sandvikens kommun då vi berättar om våra miljösmarta produkter från marknadsledande tillverkare. Våra minireningsverk Oxyfix och X-Perco finns för olika storlekar av hushåll och miljökrav.

  Vi tar hand om allt från planering till driftsättning och sköter all nödvändig kontakt med kommunens miljökontor.

   

  Vid Högbo Bruk
  Hans Hiertas Väg 11, Sandviken
  Fredag 18 mars, kl 13:00 – 17:00

   

  Vid Österfärnebo Kyrka
  Östrerfärnebovägen 900.
  Lördag 19 mars, kl 10:00 – 13:00

   

  Har du ingen möjlighet att komma går det bra att ringa Andreas Grannäs 073-519 95 01 eller skriv en rad till andreas.grannas@svarab.se så kan du boka ett kostnadsfritt besök hemma eller om det passar bättre digitalt.

  Hoppas vi ses!

   

  Jag vill veta mer, kontakta mig!

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!   Härmed godkänner jag att min personliga information lagras enligt vår Integritetspolicy för att handlägga mitt ärende.