close
Offertförfrågan Återförsäljare Guider & Artiklar Aktuellt Kommuner
boka rådgivning
email Kontakt

phone 08-83 64 22

close

Jag vill veta mer, kontakta mig!


  Härmed godkänner jag att min personliga information lagras enligt vår Integritetspolicy för att handlägga mitt ärende.

  Eloy – Svensk Avloppsrening – Förhållningssätt gällande Covid-19, Coronavirus

  Eloy – Svensk Avloppsrening följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer vad gäller hygieniska åtgärder samt eventuellt uppdaterade beslut från regeringen. Vår personals arbete utgår från hemmet men då mycket av vår vardag består i att utomhus vara på kundbesök hos återförsäljare/installatör/kund vill vi vara tydliga med att vi alltid håller avstånd, inga handhälsningar förekommer och vid minsta symtom stannar vi hemma. Vi hoppas på ömsesidig respekt och förståelse.

  För eventuella frågor, kontakta undertecknad.

  Lars Rundh, VD
  Eloy – Svensk Avloppsrening

  073-515 82 86
  lars.rundh@svarab.se

  Jag vill veta mer, kontakta mig!

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!   Härmed godkänner jag att min personliga information lagras enligt vår Integritetspolicy för att handlägga mitt ärende.