close
Offertförfrågan Återförsäljare Guider & Artiklar Aktuellt Kommuner
forward Mer info
email Kontakt

phone 08-83 64 22

close

Jag vill veta mer, kontakta mig!


  Härmed godkänner jag att min personliga information lagras enligt vår Integritetspolicy för att handlägga mitt ärende.

  Om oss

  Det självklara valet vid köp av nytt enskilt avlopp

  keyboard_arrow_right

  Eloy – Svensk Avloppsrening

  Det självklara valet vid köp av nytt enskilt avlopp

  Eloy – Svensk Avloppsrening är ett miljöteknikföretag som hjälper fastighetsägare med enskilt avlopp d.v.s. de som inte är anslutna till det kommunala avloppet. Vi säljer och marknadsför idag reningsverken Oxyfix och X-Perco på den svenska marknaden. Alla våra produkter är CE-märkta och klarar alla miljökrav. Mer och detaljerad information om de olika reningsverken hittar du under fliken ”Produkter” här på hemsidan.

  Eloy – Svensk Avloppsrening som bolag bildades 2016 men har en historia under annat företagsnamn sen flera år tillbaka. 2006 tillverkades den första BIOP, per idag finns det hundratals system installerade sprida i stort sett över hela landet. 2014 börjande Svensk Avloppsrening ett långsiktigt samarbete med Eloy Water, en av Europas största producenter av avloppssystem.

  Vår vision är att Eloy – Svensk Avloppsrening ska vara ett självklart val vid köp av nytt enskilt avlopp, byggt på kvalitet, passion och service.

  Utifrån dina behov och förutsättningar hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just din fastighet!

  Vi är medlem i branschorganisationen MRV -branschorganisationen för godkända minireningsverk. Ett kvalitetsintyg över våra reningsverk som produkt och oss som företag.

   

   

  Varmt välkommen att kontakta oss!