close
Offertförfrågan Återförsäljare Guider & Artiklar Aktuellt Kommuner
boka rådgivning
email Kontakt

phone 08-83 64 22

close

Jag vill veta mer, kontakta mig!


  Härmed godkänner jag att min personliga information lagras enligt vår Integritetspolicy för att handlägga mitt ärende.

  Eloy – Svensk avloppsrening

  Det självklara valet vid köp av nytt enskilt avlopp

  keyboard_arrow_right

  Eloy är ett globalt företag som i över 50 år specialiserat sig på behandling och återvinning av avloppsvatten, idag en av Europas största producenter av avloppssystem. Alla produkter har utvecklats och tillverkats för att dra nytta av exklusiva industriprocesser som ligger i teknikens framkant. I enlighet med sin tradition av hög kvalitet garanterar Eloy lokal kunskap och närvaro tack vare sin svenska partner, Svensk Avloppsrening.

  Svensk Avloppsrening är ett miljöteknikföretag som hjälper alla med enskilt avlopp, d.v.s de som inte är anslutna till det kommunala avloppet. Svensk Avloppsrening som bolag bildades 2016 men har en historia under annat företagsnamn sen flera år tillbaka. Vi är verksamma över hela landet med egna representanter som återförsäljare och installatörer.

  2021 tecknades ett mångårigt och exklusivt samarbetsavtal som resulterade i att arbeta tillsammans på den svenska marknaden under ett namn: Eloy – Svensk Avloppsrening.

  Med certifierade återförsäljare och installatörer samt egen serviceorganisation hjälper vi dig med goda råd och effektiva lösningar under ditt projekt, allt från planering till ett tryggt ägande.

  Eloy – Svensk Avloppsrening garanterar kvalitetssupport under systemets hela livslängd med total spårbarhet samt professionell och lyhörd service när du behöver det. Vår vision är att Eloy – Svensk Avloppsrening ska vara ett självklart val vid köp av nytt enskilt avlopp, byggt på kvalitet, passion och service. Utifrån dina behov och förutsättningar hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just din fastighet! Alla våra produkter är CE-märkta och klarar alla miljökrav.

  Vi är medlem i branschorganisationen MRV – branschorganisationen för godkända minireningsverk. Ett kvalitetsintyg över våra reningsverk som produkt och oss som företag.

   

  Varmt välkommen att kontakta oss!