close
Offertförfrågan Återförsäljare Guider & Artiklar Aktuellt Kommuner
boka rådgivning
email Kontakt

phone 08-83 64 22

close

Jag vill veta mer, kontakta mig!


  Härmed godkänner jag att min personliga information lagras enligt vår Integritetspolicy för att handlägga mitt ärende.

  Större avlopp för flera hushåll och samfälligheter

  Något som för Eloy – Svensk Avloppsrening idag är väldigt vanligt är att man anlägger större och kundanpassade reningslösningar som behöver kunna hantera större volymer på vattenflöden, rening och slamhantering än vad fallet är för lösningar för enstaka hushåll. Det kan vara ett antal grannar som går ihop, verksamheter som kräver det eller kanske en kommun som vi levererar till. Fördelarna med en större anläggning kan vara många men ett vanligt förekommande argument brukar vara bättre kontroll och en fördelaktig kostnadseffektivitet för anläggningen hela vägen från inköp till ett bekymmersfritt ägande.

  Oxyfix reningsverk med en dimension över 4 hushåll är en synnerligen robust, pålitlig och hållbar produktserie. Reningsverken passar för samfälligheter, stugbyar, hotell, campingplatser, golfbanor och liknande behov upp till motsvarande 400 personer. Lösningarna är beprövade och speciellt framtagna för att kunna dimensioneras efter antal användare och behov.

  Likt det övriga produktsortimentet från Eloy är de större versionerna av Oxyfix tillverkade i komprimerad betong, armerad med stålfibrer, som speciellt tagits fram av ingenjörerna vid Eloy Water. Detta revolutionerande material garanterar en enastående hållbarhet och tålighet. Tanken är lätt att transportera, hantera och installera (även i områden som har högt grundvatten).

   

  Robust funktion och reningsprocess

  Det kompakta avloppssystemet med fast bakteriekultur behandlar ditt avloppsvatten med mikroorganismer (bakterier). Dessa upprättas på ett lätt och tåligt bakteriemedium, kallat Oxybee, som har en unik struktur för att konsumera mikroföroreningar och rena ditt avloppsvatten.

  Precis som på de mindre reningsverksmodellerna av Oxyfix arbetar dessa större reningsverk i tre enkla steg för bästa prestanda. Slamavskiljningssteg, biologiskt reningssteg och klarsteg. Skillnaden är endast storlek och dimensioner på tankar och vattenflöden vilka helt kan anpassas utefter dina behov. Systemet är även anpassat för att klara förändringar i den volym av avloppsvatten som ska behandlas. Eloy – Svensk Avloppsrening hjälper givetvis till med projektering och handläggning av din nya avloppslösning.

  För ett tryggt, problemfritt och varaktigt ägande av ditt reningsverk erbjuder självklart alltid Eloy – Svensk Avloppsrening service och översyn via egen serviceorganisation.

  —————————————–

  Eloy – Svensk Avloppsrening kan via våra lösningar från Eloy erbjuda lösningar ännu större än ovan. Med systemet Airoxy finns det i stort sett inga begränsningar för oss att leverera en lösning som klarar såväl dagens som framtidens reningskrav för upp till 2000 personer.

   

  Filmen visar en installation av Oxyfix för 100 personer, motsvarande 20 hushåll.

  Jag vill veta mer, kontakta mig!

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!   Härmed godkänner jag att min personliga information lagras enligt vår Integritetspolicy för att handlägga mitt ärende.