close
Offertförfrågan Återförsäljare Guider & Artiklar Aktuellt Kommuner
boka rådgivning
email Kontakt

phone 08-83 64 22

close

Jag vill veta mer, kontakta mig!

Enskilt avlopp Simrishamn

Information för dig som äger en fastighet i Simrishamns kommun med enskilt avlopp

Enskilt avlopp i Simrishamns kommun

I Simrishamns kommun är det Miljökontoret som sköter tillsynen av kommunens enskilda avlopp. D.v.s. avlopp som inte är anslutna till det kommunala avloppssystemet. Syftet med tillsynen är att identifiera avlopp som inte uppfyller rådande lagkrav. När det är dags att åtgärda ditt enskilda avlopp så kommer du få reda på hur just din fastighets reningskrav ser ut, denna bedömning görs av din lokala miljöinspektör utifrån tex fastighetens närhet till känsliga områden.

Ansvaret för utsläpp av avloppsvatten, och för att detta hanteras enligt alla regler och föreskrifter, ligger på dig som fastighetsägare och vi hjälper dig att hitta den lösning som passar just din fastighet. Vi är med dig hela vägen från planering till godkänd ansökan hos Miljökontoret samt efter det ett tryggt ägande av ditt nya avlopp från Eloy – Svensk Avloppsrening.

 

Nytt enskilt avlopp

Om du som fastighetsägare misstänker att du har ett otjänligt avlopp eller fått ett föreläggande från din kommun om att du måste åtgärda det så finns vi där för att hjälpa dig. Vi utför kostnadsfria konsultationer både på distans och genom platsbesök, både via egen personal eller via våra duktiga lokala återförsäljare och installatörer.

 

Minireningsverk för enskilt avlopp

Vi har lösningar som klarar att rena både BDT- och WC vatten. Det vanligaste är ett minireningsverk som hanterar allt avlopp från huset men vi kan även erbjuda produkter som renar BDT-vatten samtidigt som WC-vatten går till sluten tank eller annan toalettlösning. Oavsett, hos oss på Eloy – Svensk Avloppsrening hittar du produkter som klarar de reningskrav din kommun kan ställa på din fastighet. Reningsverken finns i både betong och plast, i väldigt många storlekar samt i olika utföranden beroende på de krav din kommun ställt på ditt avlopp.

Det är även väldigt vanligt med lite större avloppslösningar. Ibland ett antal grannar som går ihop om ett avlopp men även avlopp för campingplatser, golfbanor, vägkrogar, samfälligheter och små byar etc.

Oavsett vilka avloppsbehov just du har. Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal, välkommen!