close
Offertförfrågan Återförsäljare Guider & Artiklar Aktuellt Kommuner
boka rådgivning
email Kontakt

phone 08-83 64 22

close

Jag vill veta mer, kontakta mig!

Leverans av Oxyfix 80PE

Bilderna visar en leverans denna vecka av en Oxyfix 80PE. Det är Åsundsholm Golf & Country Club utanför Ulricehamn som skaffar nytt kvalitetsavlopp inför säsongen, leveransen innehöll även en ny och rejäl fettavskiljare för restaurangen. Som alltid en kompakt och robust helhetslösning. Installerar gör Tranemo Trädgårdstjänst.

Som många känner till är Oxyfix marknadens mest flexibla produkt för enskilda hushåll, den finns som bekant i både plast och betong samt med flera olika lösningar för fosforrening beroende på vilka reningskrav som ställts.

Men likt ovan levererar vi också allt fler större lösningar för samfälligheter, byar, campingplatser, golfbanor med mera. Reningsverket Oxyfix i större utförande kommer i betong, finns upp till motsvarande 350 personer och bygger på samma robusta teknik och produktkvalitet som du är van vid från en vanlig Oxyfix 5PE i betong. Med många olika storlekar på reningsverken kan vi hitta den kundanpassade lösning som passar dig bäst.

Vi på Eloy – Svensk Avloppsrening finns med dig i hela processen från planering och projektering till installation och driftsättning. Service och underhåll sköts av professionell serviceorganisation för ett tryggt ägande.

 

Vill du veta mera, har du ett behov av större lösning, är du en entreprenör som arbetar med enskilda avlopp och får förfrågningar på större avloppslösningar – ta kontakt med din säljare hos oss så berättar vi mera!

 

Jag vill veta mer, kontakta mig!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!