close
Offertförfrågan Återförsäljare Guider & Artiklar Aktuellt Kommuner
boka rådgivning
email Kontakt

phone 08-83 64 22

close

Jag vill veta mer, kontakta mig!

Vi hjälper dig med större avloppslösningar!

Många känner till att Oxyfix är marknadens mest flexibla produkt för enskilda hushåll, den finns som bekant i både plast och betong samt med flera olika lösningar för fosforrening både på normal och hög skyddsnivå.

Men visste du att vi även levererar många större lösningar för samfälligheter, byar, campingplatser, golfbanor med mera? Reningsverket Oxyfix i större utförande kommer i betong, finns upp till motsvarande 400 personer och bygger på samma robusta teknik och produktkvalitet som du är van vid från en vanlig Oxyfix 5PE i betong. Med många olika storlekar på reningsverken kan vi hitta den kundanpassade lösning som passar dig bäst.

 

Vi finns med i hela processen från planering och projektering till installation och driftsättning. Service och underhåll sköts av professionell serviceorganisation för ett tryggt ägande.

 

Vill du veta mera, har du ett behov av större lösning, är du en entreprenör som arbetar med enskilda avlopp och får förfrågningar på större avloppslösningar – ta kontakt med din säljare hos oss så berättar vi mera!

 

Filmen visar en installation av en  Oxyfix 100PE vid en campingplats.

Jag vill veta mer, kontakta mig!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!