close
Offertförfrågan Återförsäljare Guider & Artiklar Aktuellt Kommuner
boka rådgivning
email Kontakt

phone 08-83 64 22

close

Jag vill veta mer, kontakta mig!


  Härmed godkänner jag att min personliga information lagras enligt vår Integritetspolicy för att handlägga mitt ärende.

  Träffa oss på Logårdsdagen i Grästorp!

  Välkommen till en spännande dag på Logården i Grästorp!

  Efter ett längre uppehåll anordnar Hushållningssällskapet Västra åter den populära Logårdsdagen. Det är ett efterlängtat tillfälle för lokala aktörer inom de gröna näringarna att mötas och visa upp sina produkter för allmänheten.

  Vår certifierade och lokala återförsäljare Lars-Håkan från Lindgrens Transport & Lantbruk finns på plats som en av utställarna. Han visar demoversionen av reningsverket Oxyfix och berättar mer om dess funktioner och möjligheter.

  Logårdsdagen 22 juni 11-18.00, Logården i Grästorp

  Du hittar Lars-Håkan på plats C03

  Kan du inte komma?

  Ring Lars-Håkan 070-924 96 00 eller lars.hakan@lindgrenstransport.com 

   

  Varmt välkommen!

   

  Jag vill veta mer, kontakta mig!

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!   Härmed godkänner jag att min personliga information lagras enligt vår Integritetspolicy för att handlägga mitt ärende.