close
Offertförfrågan Återförsäljare Guider & Artiklar Aktuellt Kommuner
forward Mer info
email Kontakt

phone 08-83 64 22

close

Välj ett alternativ nedan för att få så bra hjälp som möjligt


Härmed godkänner jag att min personliga information lagras enligt vår Integritetspolicy för att handlägga mitt ärende.


Härmed godkänner jag att min personliga information lagras enligt vår Integritetspolicy för att handlägga mitt ärende.

Välkommen på demo- och informationsdag i Norrtälje kommun!

Information för dig som äger en fastighet med enskilt avlopp i Norrtälje kommun

Fredag 17 maj finns vi på plats i Norrtälje kommun, närmare bestämt utanför ICA Supermarket på Väddö. Vi presenterar lösningar för alla typer av enskilda avlopp och med oss på plats har vi även representant från Vestelli vars BDT-renare, Biorenare, är det senaste tillskottet i vår produktkatalog.

I just Norrtälje kommun samarbetar vi med vår duktiga återförsäljare Team Wåhlin som också finns med oss denna dag så passa på att boka en kostnadsfri- och förutsättningslös konsultation direkt med dem på plats.

Vi står redo mellan klockan 12-18 så kom förbi så hjälper vi dig ett steg närmare ett nytt enskilt avlopp!

Boka kostnadsfri konsultation

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!Härmed godkänner jag att min personliga information lagras enligt vår Integritetspolicy för att handlägga mitt ärende.