close
Offertförfrågan Återförsäljare Guider & Artiklar Aktuellt Kommuner
boka rådgivning
email Kontakt

phone 08-83 64 22

close

Jag vill veta mer, kontakta mig!


  Härmed godkänner jag att min personliga information lagras enligt vår Integritetspolicy för att handlägga mitt ärende.

  Eloy – Svensk Avloppsrening söker nu ett samarbete gällande service och underhåll av våra produkter! Inom området Göteborg/Västkusten, Halland samt Västra Skaraborg.

  Vi söker ett företag, dig som egenföretagare som ett företag som kan se möjligheten att komplettera sin befintliga dagliga verksamhet med vårat uppdrag.

  Nu erbjuder vi er möjligheten att vara med oss på vår engagerade och passionerade tillväxtresa.

   

  Beskrivning

  Nu erbjuder vi er möjligheten att vara med oss på vår engagerade och passionerade tillväxtresa. Du kommer att få verka i ett starkt entreprenöriellt klimat där vi utvecklas och utmanas tillsammans.

  Som person ser vi att du är värderingsdriven och serviceinriktad samt har en unik kombination av driv, struktur och engagemang.

   

  Arbetsuppgifter för servicetekniker

  I rollen som servicetekniker är du ansiktet utåt hos Eloy-Svensk Avloppsrenings kunder där du kommer fokusera på service och underhåll av olika typer av minireningsverk samt övriga produkter.

  Huvuddelen av din tid kommer vara ute hos kunder men du får även vara med att utveckla vårt serviceteam. Du ansvarar för dokumentation av det arbete du gör hos kunden samt planering av ditt fortlöpande arbete tillsammans med vår service ansvarig.

  I din roll har du ett tätt samarbete med Eloy – Svensk Avloppsrening och daglig kontakt med våra fastighetsägare och vår tekniska avdelning vilken också kommer finnas som ett stöd för dig i ditt dagliga arbete.

  Resor är en stor del av din vardag i denna tjänst. Det dagliga arbetet består som sagt av att vara ute hos kund och genomföra service. Eloy – Svensk Avloppsrening förser dig med en grundläggande serviceutbildning och det material som behövs för servicearbetet.

   

  Arbetstid

  Ordinarie servicerutter görs under x-antal veckor under visa perioder på året. Det kommer finnas möjligheter till att utveckla uppdraget på antal dagar kommande år. Till ordinarie servicerutter tillkommer extra tjänster men i begränsat antal, hjälp för att hantera andra åtgärder på produkter inom uppdragsområdet

  Kontakta gärna någon av oss för att pratar vi mer om uppdraget och andra delar.

   

  Ida Sandell                                    Lars Rundh                                            

  073-534 43 29                                    073-515 82 86

  ida.sandell@svarab.se                      lars.rundh@svarab.se

  Jag vill veta mer, kontakta mig!

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!   Härmed godkänner jag att min personliga information lagras enligt vår Integritetspolicy för att handlägga mitt ärende.