close
Offertförfrågan Återförsäljare Guider & Artiklar Aktuellt Kommuner
boka rådgivning
email Kontakt

phone 08-83 64 22

close

Jag vill veta mer, kontakta mig!


  Härmed godkänner jag att min personliga information lagras enligt vår Integritetspolicy för att handlägga mitt ärende.

  Tommy Berg Gräv AB

  Karlskogabaserade Tommy Berg Gräv AB, certifierad återförsäljare hos Svensk Avloppsrening, är ett företag som arbetar med diverse entreprenaduppdrag men som specialiserat sig på enskilda avlopp. Totalt finns 25 års erfarenhet av att installera avlopp och sedan 2018-2019 görs en tydligare satsning på denna bransch.

  Varför har ni valt att samarbeta med Svensk Avloppsrening och installera just deras produkter?

  – För oss är det viktigt med kvalitet och långsiktighet i de produkter vi installerar och det kräver givetvis i botten en stabil leverantör och tillverkare av produkter. Det känner vi att vi får med Svensk Avloppsrenings produkter då de kommer från marknadsledande tillverkare inom både BDT-rening och reningsverk för hela avloppet, säger Tommy Berg som är ägare av företaget.

  Tid är pengar för en entreprenör och det är viktigt med stöttning, support och rådgivning från sin leverantör i speciella fall då man behöver det.

  – Vi uppskattar stöttningen vi får från Svensk Avloppsrening, de är aldrig längre än ett samtal bort oavsett vart i processen vi befinner oss och i de lägen vi behöver den. För en entreprenör kan det var ovärderligt att ha någon att snabbt kunna vända sig till, kan gälla en dimensionering eller vad som helst.

  Svensk Avloppsrening har produkter för alla behov och storlekar vilket gör att man alltid kan  möta kundens behov och förutsättningar. Är det några produkter som ni fastnat lite extra för och som ni installerat många av?

  Oxyfix C90 för enskilda hushåll, reningsverk i betong, är den produkt som kommit att passa oss bäst. Den är robust, driftsäker och installationen går smidigt. Vi har installerat bortåt 25 sådana senaste året och efterfrågan är kontinuerlig. Sedan har vi även installerat ett Oxyfix® 58 pe under våren 2020, ett reningsverk för en samfällighet och som klarar 10-12 hushåll. Ett roligt projekt som blir kostnadseffektivt och driftsäkert för kunden, även i detta segment ser vi en tydlig efterfrågan, avlutar Tommy.