close
Offertförfrågan Återförsäljare Guider & Artiklar Aktuellt Kommuner
boka rådgivning
email Kontakt

phone 08-83 64 22

close

Jag vill veta mer, kontakta mig!


  Härmed godkänner jag att min personliga information lagras enligt vår Integritetspolicy för att handlägga mitt ärende.

  Enskilt avlopp i Sandviken!

  Välkommen till vår avloppsdag i Sandvikens kommun då vi berättar om våra miljösmarta produkter från marknadsledande tillverkare. Våra minireningsverk Oxyfix och X-Perco finns för olika storlekar av hushåll och miljökrav.

  Vi tar hand om allt från planering till driftsättning och sköter all nödvändig kontakt med kommunens miljökontor.

   

  Du hittar oss vid:

  Vid Högbo Bruk, Hans Hiertas Väg 11, Sandviken  HITTA DIT

  Fredag 1 oktober, kl 13:00 – 17:00

   

  Har du ingen möjlighet att komma går det bra att ringa Andreas Grannäs 073-519 95 01 eller skriv en rad till andreas.grannas@svarab.se så kan du boka ett kostnadsfritt besök hemma eller om det passar bättre digitalt.

   

  Vi håller avstånd och följer Folkhälsomyndighetens råd.

  Välkomna!

   

  Jag vill veta mer, kontakta mig!

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!   Härmed godkänner jag att min personliga information lagras enligt vår Integritetspolicy för att handlägga mitt ärende.